Hoppa över till innehåll
OBS: MINSTA ORDERVÄRDE 500.00 kr
OBS: MINSTA ORDERVÄRDE 500.00 kr

Anodbloggen

Rss
 • Förstå beräkning av anoder för fartyg: Hur du skyddar ditt fartyg från korrosion
  mars 4, 2023

  Förstå beräkning av anoder för fartyg: Hur du skyddar ditt fartyg från korrosion

  Sjöfartsindustrin är en av de mest korrosionsutsatta branscherna, och korrosion på fartyg och andra marina konstruktioner kan leda till allvarliga konsekvenser. För att skydda dessa strukturer från korrosion är användningen av offeranoder avgörande.

  Offeranoder är en typ av korrosionsskydd som fungerar genom att avge elektroner till korrosionscykeln, vilket minskar hastigheten på korrosion av metalliska material. När offeranoder har placerats på en yta som är benägen att korrosion, som skrovet på ett fartyg, korroderar offeranoderna istället för det metalliska materialet på skrovet.

  Offeranoder finns i flera material, men zink är den vanligaste offeranoden som används på fartyg och andra marina strukturer. Genom att använda rätt mängd zinkanoder på rätt ställen kan man skydda skrovet och andra delar av fartyget från korrosion.

  Det är dock viktigt att använda rätt mängd och typ av offeranoder för att effektivt skydda fartyget. Offeranoder måste placeras på rätt ställen och mängden beror på storleken och formen på fartyget samt vilken typ av vatten fartyget seglar i.

  Om du vill lära dig mer om korrosionsskydd och användningen av offeranoder för att skydda ditt fartyg eller andra marina konstruktioner, kontakta oss på Anode Factory. Vårt erfarna team kan hjälpa dig med allt från rådgivning om offeranoder till val av rätt korrosionsskydd för din specifika situation.

  Läs mer
 • Förståelse för offeranoder i sötvatten: Varför magnesiumanoder är ett lämpligt val
  mars 2, 2023

  Förståelse för offeranoder i sötvatten: Varför magnesiumanoder är ett lämpligt val

  Båtägare vet hur viktigt det är att underhålla sitt fartyg för att förhindra korrosion och förlänga dess livslängd. En viktig del av båtunderhåll är användningen av anoder. Anoder är offermetaller som installeras på båtar för att skydda andra metallkomponenter från korrosion.

  Men med så många olika typer av anoder tillgängliga, hur vet du vilken du ska välja för sötvattensanvändning? Medan aluminium- och zinkanoder är populära val är magnesiumanoder ett lämpligt alternativ för båtar i sötvattensmiljöer.

  I detta blogginlägg kommer vi att utforska fördelarna med att använda magnesiumanoder för sötvattensbåtar och hur de kan hjälpa dig att skydda din investering under många år framöver.

  Läs mer
 • Anodpåsar för nedgrävda propantankar i USA
  februari 5, 2023

  Anodpåsar för nedgrävda propantankar i USA

  Anodpåsar för nedgrävda propantankar är en viktig komponent för att säkerställa lång livslängd och säker drift av din gasoltank. Oavsett om du är husägare eller företagare är det viktigt att köpa högkvalitativa anodpåsar från en pålitlig leverantör i USA. Håll din propantank i toppskick och säkerställ säkerheten för din egendom med de bästa anodpåsarna på marknaden.
  Läs mer

Collection list

Visa alla

Jämför alla produkter

{"one"=>"Välj 2 eller 3 artiklar jämföra med", "other"=>"{{ count }} av 3 artiklar"}

Välj första produkt att jämföra

Välj andra produkt att jämföra

Välj tredje produkt att jämföra

Jämför